Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteydenottolomake

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ota yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella tai  sähköpostilla.

Arviokäynti / ensi-tapaaminen on varattavissa myös  www.minduu.fi palvelun kautta. 

 

 

Psykoterapia on tavoitteellista psyykkisten ongelmien poistamiseen tai lieventämiseen tähtäävää ammatillista toimintaa. Psykoterapiassa pyritään psykologisin keinoin auttamaan asiakasta muutokseen tunne-elämän, käyttäytymisen ja/tai ihmissuhteiden ongelmissa. Erityisenä tavoitteena on tukea asiakkaan omien ongelmanratkaisuvalmiuksien kehittymistä ja laajentumista. 

Psykoterapiatarpeen kesto on vaihteleva. Jotkut huolista voivat ratketa jo muutaman tukikeskustelukerran jälkeen  - monet ongelmista taas lieventyvät tai poistuvat vasta pitemmän (1-3 vuoden) ja intensiivisemmän (1-2 x/vk) yhteistyön tuloksena. Asiakkaan aktiivinen osallistuminen psykoterapiaprosessiin on aina ensisijaisen tärkeä. Psykoterapeutin tehtävänä on tukea ja ohjata asiakasta tässä prosessissa. 

 

Psykoterapia- ja koulutuspalvelu Prospectiossa terapian viitekehyksenä on ratkaisukeskeinen psykoterapia.

Ratkaisukeskeisen psykoterapian tavoitteena on työstää asiakkaan ongelmia siten, että asiakas voi suunnata voimavaransa ongelmien sijasta itselleen tärkeisiin tavoitteisiin. Terapeuttisen yhteistyön tarkoituksena on tutkia ja kirkastaa asiakkaalle tärkeitä tavoitteita sekä selventää ja laajentaa asiakaan vahvuuksia ja voimavaroja näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Ensisijaisena päämääränä on asiakkaan elämänlaadun kohentuminen nykyisyydessä ja tulevaisuudessa.

Prospection psykoterapiapalvelut ovat suunnattu aikuisille (pääsääntoisesti yli 25 -vuotiaille) henkilöille.

 

Prospectiossa psykoterapia voi toteutua  

 

Ota yhteyttä sähköpostilla ja kysy lisätietoja!

 

Sähköposti: merja.engstrom@prospectio.fi